Kulkulkul

Så jävla rolig kväll ! ;) fett trött skriver om den senare idag måste dra en sleepmode med chris! =D Han står vid sängen och daskar om i byxan med jätteormen så ska gå och lugna honom!


Kvällens rim: >Violer är blå hjärtan är röda gå och sov!<

That's why


Där har du mitt > :/


Skönt väder är aldrig fel?

Hejsan! Idag sista lektion så skulle jag göra nå biologiprov, men fuck that. vi märkte ju hur det gick =p så jag och virre orkade inte skolan och for på mammas jobb och fikade. Jag köpte en stor räkmacka !mums,, men tyvär så kan jag ju inte äta fast mat ännu kom jag på EFTER jag köpt den -.- så gav typ bort hela till fetvirre. men sen for vi till han och drog på oss lite kläder och tog en sväng med skotern. det var riktigkt skönt väder! Vi välte skoter några gånger så vi ramlade av i farten. och vi körde fast rejält nån gång. Sen for vi hem och tog det lugnt och jag åt mina förbannade nudlar och nyponsoppa!.. Jag kilade till virre och lyssnade på musik med honom och då ringde tobbe hemifårn mig och fråga om han fich följa med ut. klart som korvspad att han fick :) så vi drog ut och hängde i kylan. det sög..Jag kom på att Diddeman var och gymmade så vi drog oss vidare ännu en gång till gymmet och sprang omkring där och jävlades i alla "maskiner" typ med folk =pp.  KYLAN TOG FAN IHJÄL MIG så jag drog hem till datan och åt nudlar igen och slappat tills nu. Men nu ska jag sova. Nu har ni fått en snabbinfo om min dag.
 Kvällens rim:  >Hejhopp nu ska jag sova som en stock!<

Äntligen!

Äntligen är är tungan piercad :D(fredags) Bild kommer senare då svullnaden gått ner så den är lite finare och inte bara en klump ; ))

 Ching ! =)

RSS 2.0