Trött, Hungrig och tyronelan ;PPpp

Shulululu =)

Sitter hos tyrone och äter mackor som jag varit hem och snott medans tyrone ser tv, cissi sitter vid tyrones dator och solanki sover som en stock =/ , Men nog ska jag kunna väcka honom nog ;) hehe. Jag är förjävligt trött, Men måste hålla mig vaken. Ska på stan klockan halv tio med mamma och jocke osv. Ska köpa ett par jeans och springa med jocke om det finns någon tid att boka för att ta hål i tungan :) yesyes! Men ska dra och få igång alla så vi kan spela nå =))
   

      Hejsvejs piercat face! =)

Jocken =D

Tjao!

 
Idag har jag varit på skolan och haft det fett trist, sen har jag varit med jocke för typ första gången på jättelänge ;S Men fan vi hade kul. Vi kollade lite i mina nya dator men inte något att ha så han tog med sig nå delar hem och skulle kolla om shejnztahdatorn kanske börjar funka=D!
Ikväll blire att se hockey med honom och folk! :D Nu ska jag kila på dagis o hämta mina syskon hejsvjs skriver sen =DDDD
 
Tack och hej , leverpastej!Ungefär som alla andra säger?

Tjodelaow!

Typ som alla andra fjortisbloggare så måste jag ju skriva att jag haft en "bloggtorka" som varenda en av dem säger eller skriver =pp Så varför inte passa på att skriva att nu ska jag börja skriver igen WIIIHOOOOOOO skit kul va?.. fett tråkigt men har inget vettigare att göra känns det som. Vart ska jag börja då?..Hmm..Aja kan väll säga hur min roliga dag varit !  *suck*

Dagen började med att jag vaknade trött som aldrig förr av min inavlade bror som skrek på mig typ kvart i åtta, så var ju bara pallra sig upp och ner för trappen sen göra nå krubb att stoppa i magen. Läsa tidningen är ett måste också. och självklart stod det ju typ överallt att Skellefteå AIK slog ut fittLinköping ur detta slutspel. fyfan vad skönt. Jag trodde fan hjärtat skulle stanna då jag såg matchen. Men fucking skönt alltså! Aja sen drog jag mig till skolan och kom försent som typ ganska ofta. Men måste börja sköta skolan nu så jag tjänar mina poäng och får belöningarna =p Kanske inte jobbade mest av alla men .. Aa, som vanligt. Sen så jobbade jag kvar en extra timme till klockan 4. Men inte blev det så mycket gjort efter att virre kom förbi studiegården och satt med mig, näe vi smet innan jag fick sen drog vi oss hemåt och chillade dator, käkade och drog till gluggen och nu sitter jag här har fett tråkigt. skriver lite med emmha och det är klart det är kul.  Ska dra mig och fika o se tv! : ) 

Mitt humör kan jag beskriva som lite upp och ner..ledsen och glad..Vet inte vad det är, något stämmer inte. Men  löser sig.    
            
                                                »  VI hörs folk , tjolahopp snekrullad snopp
  «


RSS 2.0