JAG BJUDER PÅ DAGENS LÅT


BORTA BRA HEMMA BÄST

Hej bloggen
Har just kommit hem från affären. Äntligen är man hemma, efter att ha varit hos jocke sen igår vid lunch. Jag är slö som få idag må jag säga:) Väntar just nu på att maten ska bli klar.
NÄE NU ÄR DEN JU KLAR:O(L) skriver sen pusss

BLESS THE BROKEN ROAD

hej bloggen
Nu sitter jag här i jockes lägenhet med boman och tar det väldigt lugnt! Gårdagen var toppen, trevligt folk och trevlig stämning. Kan det bli bättre? svar nej:) Idag händer inte alls mycket. Jocke är hos flickvännen hans och umgås så jag och boman får klara oss själva ett tag. Men det ska ju inte vara några som helst problem, hehe;) vi kommer riva stället:$ Sovde här inatt oxå. Det går jag ju inte glömma att skriva. Alltid lika kul då man sover hos jocke! Ellerhur Boman?;D Kanske ska sova här ikväll oxå om min snälla mor går med på det, vilket jag tvivlar på:/ men kanske.
Jag och nicke ska dunka musik och ta det lugnt nu. Vi hörs senare puss!<3

Boman & Jocke :)


tja tja gäsbloggarn linus100 her igen ( hihih )

Har nyligen sett skräckisen The Fourth Kind * SVIIIN LÄSKIGT film om aliens blabla på sann fakta och verkliga klipp.

Över från det =), I denna film och även i klippen som är irl filmat snackas språket Sumerian ... ett av dem första språket typ 4k fK. jaja bortsätt från det så enligt egypt blabla så är det en gud av planeten X aka. Nibiru .. NI SOM INTE VET är det planeten som kommer förbi igen genom vårat solsystem och ni vet datumet eller ? ;) 2012 12 12 * jaa korrekt maya smokah's egna jul kalenders slut datum !!! All denna fakta är scaRy of dOom så nu ska jag ligga i sängen efter gibb o skita tegel resten av livet o vänta på ALIENS som nog kommer o dödar oss 2012 Jepp ni hörde så passa på o knulla runt så mke som möjligt nu ! Puss o Kram eran favorit teddyBjörn LINUS _ 100 <3 ( call me 0768120338 ) !

http://www.youtube.com/results?search_query=planet+nibiru&search_type=&aq=0&oq=planet+nib EN LÄNK PÅ PLANETEN NIBIRU *

Blabla skit snack om språket Sumerian http://www.youtube.com/watch?v=dfKrfB7vQgg&feature=player_embedded

GÖTT ?

HOS JOCKEN

Hej bloggen
Sitter hos jocken nu med han och boman. Vi har varit och sett hockeyn som efter en match av ett otroligt nervöst fram och tillbaka spel så vann till slut SKELLEFTEÅÅÅÅÅ<3 5-4 dock. Hade lite fel;) Det tar jag på mig hehe
Vi hoppade av på byn och köpte varson pizza och satt oss i ett trapphus och knaprade i oss våra pizzor. Blev nice ofd00minate.
Vi ska vara med folk och umgås ikväll, det kommer bli toppen! Vi får höras sen. Kommer upp massor med tuffa bilder imorgon mest troligt!;)(A) puss

Jocken & Boman (Y)


MOT JOCKEN

Hej bloggen, Har typ nysss vaknat, eller tjugo över elva nått, Ska klä mig och dra till jocke där vi ska chilla innan vi far och ser Hockeyn, Skellefteå AIK - Timrå IK. Jag känner på mig att Skellefteå vinner med 4-1. ;) Aja jag drar nu hörs efter matchen. puss

SORRY MY BAD

Hej bloggen
Jag ber om ursäkt för den väldigt dåliga updateringen idag här på bloggen. Jag skrev om hur min förmiddag såg ut va? Ja jag tror då det. Jockie kom hit kring halv 3 tiden så där tog det stopp med datorn för mig. Han satt sig där jäklart DIREKT han kom sen satt han där tills vi skulle dra ut. Det vill säga typ 2 timmar senare -.- Aja jag följde han på pizzan för han skulle käka nå krubb innan han skulle träffa sin b-rud:)
Inne på baren så träffade vi haxxad & poppen och självklart så blev ju stämningen mycket bättre! Dem är så söta småpojkarna där!;)
Jag hade träning klockan 7 så den for jag på. Kom hem kring 9 tiden duschade och sen satt jag mig här vid pcn och softade med kihlgren på vent. haha kihlgren är rolig :]

WEXON = KIHLGRENDUDE

:WEXON: SÅ jävla ful är hon ju inte =D
:loppztah-_^: hade gjort det, trä en plastpåse på skallen och kör in miniwexon för fan!::D
:WEXON: HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHA
:WEXON: HAHHAHHAHAHAH
:loppztah-_^: ;)
:WEXON: IRLGARVAR SÅ JÄVLA MKT HAHAHAHHAHAHHAHAHHAh
:WEXON: JAG KVÄVS HAHAHHAH
:loppztah-_^: HAHAHA
:WEXON: MINIWEXON HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
:loppztah-_^: hahaha
:WEXON: HAHHAHAHH
:loppztah-_^: garvar oxå :(
:WEXON: DAGENS FÖR FAN HAHAHAH

Ni ser Albin Kihlgren är inte frisk..

ÄNTLIGEN FREDAG YEYE

Hej bloggen
Idag är det fredag och det gillar vi eller hur sötisar!;) Vaknade kring 12 troja av att min mamma ropade att dem hade varit och köpt skräpmat så jag ramlade ner för trappen och trycke ett sjukt mumsigt skrovmål till frukost! Inte smalt jag vet, Men vem har påstått att lopin är smal?:D::D dåså=D Sitter här och kollar inte lite kommenterar på bloggen och lyssnar på musik. Ska ta och klä på mig och gå ut å möta jockie på bussen snart. Han ska vara i Bureå ikväll med sin flickvän så ska kanske sällskapa dem ett tag. Var ju tänkt att jag skulle på fest i stan. Min kära vän Erika Göransson har ju 18-årsfest:D Men jag har varken pengar eller någon dryck för det så jag ska nog umgås med folk här hemma istället. Kanske far dit och kollar läget iaf:)
Jag skriver mer senare ska fixa en design åt Stoor nu. Kolla in hans blogg vettja http://realstoor.blogg.se
Vi hörs puss<3



Gästbloggaren nummer 1. 0 . 0 . är här !!!

Tjenare allihop! Linus100 är här om ni inte fattade.
Dagen på skola - total usel, varför? ja missade bussen först och efter en kvart i 25- så förstod jag att den kommer icke komma, men blev sängen "tyvärr" i 3 timmar sen till skolan o käkade mat som smakade "underbart".
Vanliga skoldagen blev det - Musik,spel och en massa snack om betygen som borde fixxas...

Sedan efter skolan blev det ingen kärlek av dagens slampor runt gatu hörnen... ligger till såhär nu att killen(jag) är PANK!!! men men det blev kyckling till middan och det satt rejällt snyggt i magen MUMS!!!

Vad mer hmmm ??? - Jaa blev kvällen i Skype/ventrilo men min kära vän Robin J.<3
Ajja senast jag låg o skeda med grabben så såg det ut såhär ! <3
bure fest ...
ALLT FRÅN MIG ERAN KÄRE LINUSFUCKINGETTHUNDRA ! PUSS O KRAM SKÖT OM ER <3.

WOW JOCKE HAHAHHAH

HAHAHA Jag skrattar lika mycket varje gång. Han mår ju inte bra killen! :'D


DET HÄR ÄR KÄNDIS REMIX

Hej bloggelibloggen!:)
Har typ just vaknat, av att en jäkla hund hoppade på mig :( Tycker inte att det är okej.. heh
Blev inte så mycket sömn inatt såg Kanada - Ryssland vid halv 2. Kanada körde bokstavligen över Ryssland och vann med hela 7-3 :o Var nog inte många som trodde det.
Somnade efter den matchen och steg upp klockan 6 igen för då var det Sveriges tur att spela kvartsfinal. Mot Slovakien. Matchen slutade dock 3-4 och Sverige är utslagna ur OS i Vancouver 2010 :/ Känns så jävla surt med tanke på vilka stjärnor dem hade i laget. Tror knappast alla dem där stora spelarna är med till nästa OS. Hade som sett framemot minst en match till. Men tyvärr:)
Efter jag grinat klart så gick jag upp och la mig och sov igen.. Näe jag grinade kanske inte men var fan sur!:P

Idag ska jag ta det lugnt, se film och softa datorn tror jag:) Vi får väll se . Men vi hörs puss

Skolavslutningen i 8an haha!:D


JAG ÄLSKAR DIG..

SPOTIFY <3


WAZZUP MA FRIENDS

Hej bloggen
Ännu en dag hemma från skolan. Fast imorgon ska jag självklart på skolan har inte råd med mer frånvaro tihi:)
Slet mig upp kring 1 idag och mamma hade gjort mat som stod färdigt på bordet. sweet;)
Käkade upp mina köttbullar och makaroner sen startade jag -slumdog millionaire- men jag han inte se mer än 10 min sen sprang jag ner till datorn för tanka hem nå nya filmer som jag ska se sen:) Kommer bli nice att slappa film hela dagen och kvällen. Inatt spelar Sverige tror jag. Om jag inte är helt ute och cyklar. Isf ska jag se den matchen=D
Nu ska jag kila upp och krypa ner under täcker och se filmen jag påbörjat puss skriver sen:*



SJUUUUUUUUUK

Hej bloggen
Som ni ser på rubriken så är jag sjuk..igen. Har feber och ont i magen. Kan kanske bero på att resten av familjen ligger i magsjuka och är sjuka. Har iaf sovit och sett film idag. Tycker inte jag har haft så mycket att skriva. Har varit för slö och trött för att sitta vid datorn egentligen :/ Men jag skriver imorgon ska upp och se en jäkla massa film och tycka synd om mig själv. SMSA gärna pusss:)

2010-02-23

Hej bloggen, sjuk idag..
Vaknade kring halv 1 idag och jag har legat på soffan å sett tv med mina småsyskon. Hela huset är sjuka typ:/
Har just fräschat till mitt face, mamma hade nå hudprodukter som jag testade. Kan säga att man känner sig fräschare nu alltså!:o
Idag händer inte alls mycket bli nog ligga i sängen och se film och smsa som vanligt. Har ju laddat hem massa nya filmer som jag måste se. Vi hörs sen puss!
KOMMENTERA MERA<3

Glad syster men har:)


MUSIK MUSIK MUSIK

Damn girl you are hot!

Blandade låtar som jag lyssnat på ikväll :)








 


LOPIN AKA BARNVAKTEN

Hej bloggen!:)
Förlåt jag inte skrivit något sedan imorse. Har haft fullt upp och inga luckor till datorn.
Kom hem vid halv 5 och då skulle jag vara barnvakt "en liten stund" enligt min "kära" mamma haha, Kan säga att småbarn är inte så söta som dem ser ut -.- Riktigt jobbiga ibland hehe:D Men blev iallafall just av med dem.  Har lekt i typ 3 timmar och jag lovar det är värre en ett träningspass på 3 timmar.. ;D
Jag är så sjukt trött så jag vet knappt om jag orkar vara vaken mer. Ska nog göra mig nå fika sen krypa ner under täcket och smsa lite innan john blund ska få göra sitt!:)
Imorgon är det Tisdag och då är det SÄÄÄMST skoldag.. BF hela dagen.. ursch.. Men får träffa alla söta vänner och det är viktigt=D

Min statistik börjar bli riktigt bra kära bloggläsare! Ni vet jag älskar er hihi<3


 


SVERIGE TAR OS GULD!

Hej bloggen!
Har just sett klart Matchen mellan Sverige och Finland. Sverige vann med 3-0 och den segern satt fint! Dem vinner nu gruppen och går automatiskt till kvartsfinal=)
Finland hade inte så mycket till chans, utan sverige var laget som förde matchen i 60 minuter!:)  NAJZ

Snart ska jag kila till bussen som går klockan 9 sen därefter blir det skolan och plugga som jag alltid gör;)
Vet inte riktigt vad jag har för planer efter skolan men hem och ta det lugnt. Göra en tidig kväll är iaf en sak som ska göras! Somnade 3 inatt och vaknade 6.... inte kul inte kul:P
Ska dra vi hörs peace<3



NU BLIR DET..

sänge för min del, Ska upp kvart i 6 typ, Hockeyn börjar ju 6. SOV GOTT PUSS(L)



OSKAR KARLSSON

Haha bara för att han var så söt i sommras! :$
Lillebrorsan min<3


USCH VILKET VÄDER ALLTSÅ

Hej bloggen!;*
Sitter och lyssna på musik och skriver med folk på msn just nu :) Tänkte gå på statoil och köpa mig en läsk till ikväll. Hade tänkt se film med didrik och sen spela cs med kalle och Kw. Men då jag hade börjat klä på mig och kollade ut så ramlade kläderna av lika fort.. Höll ju på dö, Typ snöstorm och termometern visar -23 :O Höll ju på få en hjärtattack. Jag tog ett glas multivitaminjuice och satt mig vid datorn istället och nördar som vanligt. Är ju trots allt Söndag idag så då är det okej att slappa hemma framför datorn!;) Visst?
Imorgonbitti klockan 06.00 så spelar Sverige - Finland, så det blir att stiga upp tidigt och se den matchen:) Hoppas på vinst till Sverige med jag vet inte riktigt. Aja ska hjälpa kw med att komma igång med bloggandet! puss;)

Föresten! Min statistik har börjat bli bra!;) SÅ FORTSÄTT TITTA PÅ MIN BLOGG OCH KOMMENTERA! <3

Nån risig bild från skolan:)


SÖNDAG OCH SNART EN NY VECKA

Hej bloggen!
Har just druckit en stor kopp med te! Mumsfillibabba säger jag bara;) Ostmackor på det :)
Idag ska jag inte göra så speciellt mycket blir väll datorn och kanske vara med kw då han kommer till bureå ikväll:) Annars blir det att gå och se vad lunkan gör, saknar ju honom inte varit med han på länge :/ men det får bli någon ändring på det :)
Nu ska jag dunka musik och spela lite cs med kw, vi hörs sen sötisar ppusssS:**

 


Axel Åkerlund - Utan dina andetag


HEJ TUFFINGAR HEH

hej bloggen!
Har just sett film med mika vi såg The unborn! Mika var skitskrajj fan va kul det var ! ;$

Mika vågar inte gå upp så ska följa henne upp och se vad fan det är frågan om ! :D Vi ska se film sen vi hörs peace! =D=D=D==D=D=

KUL HELG

Får inte gå ut i helgen för jag ska tydligen supa ofd00m säger min päron så DATORN HELA HELGEN JIPPIEE!-.-
Iaf mika ska komma hit och sova här typ så ska röjja ihop lite i rummet vi hörs peace<3

BABY WE CAN DO IT ALL NIGHT

Hej bloggen!
kom hem vid 5  och skulle blogga, men mitt internet dog och fick just igång det!:D
Sitter på photoshop och leker ihop någon bild till abckarin yyEEyeE cool hon är asså!;P
Idag händer inte mmycket ska tvätta snart sen se film och sova, imorgon händer det mer saker. ska väll ha kul. pousshej<3

SCHWEPPES ÄR GOTT

Hej bloggen!
Idag har jag oxå hunnit med väldigt mycket.
Först försovde jag mig och vaknade kring 09.15 och bussen gick 09.55 så jag duschade och fikade sen drog jag till skolan. Skulle ha polisförhör klockan 1 men mamma hade ingen barnvakt så då skulle vi skjuta på det en !fjärde! gång haha!;o men blev klockan halv 3 hemma hos mig istället,
Tog bussen vid 2 med Kw, Adam & jockie det var nice efter förhöret for jag och skulle möta grabbarna på byn...MEN..Då jag kommer in till byn och det är si sådär 20- ute så är dem inte där. Dem är nästan hemma hos kw och han bor för fan LÅÅÅÅNGT bort i skogen. Men jag fick det att möta mig så jag traskade i kylan mot kw... då jag kommit nästan hela vägen fram och ännu inte stött på dem så ringer jag för kolla vart fan dem tagit vägen.. DÅ ÄR DEM PÅ STATOIL DÄR JAG VAR FÖRSTA GÅNGEN JAG RINGDE!:O:O blev helt jävla tokig och gick mot statoil för att möta dem. Den här gången gick jag vägen som dem tog då jag missade dem. Jag kommer fram till statoil men inge kompisar där? Hmm undra vart fan dem kan vara.. vill ni veta? JO HOS KW!! har missat dem ännu en gång, då jag skrikit på Adam i telefon ett tag så drar jag mig i kragen och knatar mot kw i väntan på att dem ska möta mig.. men inte fan skulle dem det inte. Istället så sitter dem och äter bullar hemma hos kw i värmen och fick åka bil!!:O jag höll på börja gråta och det är ärligt!! det värsta jag vet jag lovar :(..

Men efter vi suttit hos kw och haft det jävligt soft så fick vi skjuts till gluggen där vi softade hela kvällen förutom då vi drog till Elin och Irma och skulle hämta nå cigg till kw och adam:PP Sen bar det av till gluggen igen med girlsen som var hemma hos dem=)
Nu sitter jag här hemma och försöker tina upp mig själv under täcken.
Ska se hockeyn inatt 01.30-.- så måste hålla mig vaken tills dess, det gör man genom att SKJUTA MYCKET HS I CS!:D ska dra peace<3

Jockie & Adam :)



SETT BIO IKVÄLL

Hej bloggenliciouz!
Idag har jag gjort mycket varit på skolan, Jag har ätit på max med Adam och Kw. Sprungit på stan med massa folk och vid 6-tiden så såg jag på bio med Mika, Kw, Linus100 & Elin. Vi såg på "Farsan". Haha fan vad jag garvade. Farsan där var ju så jävla rolig!x)

Efter bion fick jag skjuts hem av kw's farsa och jag och  elin satt och skrattade i baksätet för att det gnisslade som fan av nånting konstigt hehe;$

Nu sitter jag och äter chips och ska spela lite cs innan jag ska skalla kudde, vi hörs puss(L)



KOM JUST HEM

Hej bloggen.
Idag är jag trött som en..jag vet inte vad. Går knappt att beskriva men så går det då man är så dum som mig och inte sover på nätterna. För er som inte läst mitt morgoninlägg så dygnade jag inatt och sovde inte en sekund.
Slutade skolan halv 3 typ men fick sluta halv 2 för jag skulle med bussen till Bureå där jag hade möte på Bureskolan klockan 3. Mötet gick väll bra.
Nu sitter jag här i mitt rum och ögonen bara faller samtidigt som man har en gaphals till mamma som ropar att man ska komma upp och hjälpa till med maten.. skulle inte hända i detta tillstånd säger jag  bara mamsen! ;)

Kommer nog göra en tidig kväll ikväll så ifall jag inte hinner eller orkar blogga mer idag så säger jag ha en trevlig kväll och va inte vakna för länge ;) Risken finns att man blir väldigt trött :$
Vi få höras sötnosar. PUSS<3
Inte ny kan jag lova!;D


PIGG PIGG PIGG

Hej bloggen.
Ännu en natt utan en blund. Har inte lagt mig ännu och har just duschat. Håller på rosta nå mackor som ska ner i magen innan jag beger mig till bussen. Kw ska komma till stan vid 11 och göra mig sällskap på skolan sen efter skolan ska vi käka på stan mest troligt sen se bio typ. The Wolfman var kw sugen på!:D Vi får se hur det blir med det. Men mackorna hoppade just upp så nu ska jag rusa. Puss så länge

DanyH - Basen Pumpa

Kan inte sluta lyssna på den! Fan så skön


PROMENERAR

Nu ska jag ut och ta en promenad med tyrone, Såg att det inte var så farligt kallt ute så en kvällsprommis skulle inte skada. Jag skriver senare då jag kommer hem. Ha det så bra så länge. Puss


FAN VAD JAG DIGGAR DEN


SPOTIFYLISTORNA BORTA

Hej bloggen!
Har just ätit Tacos! Satt riktigt fint i magen. Idag vaknade jag kring 3 tiden av att mika ringde som vanligt hehe =)
Tanken var att Jag, kw och mika skulle och se bio eller typ bowla. Men det blev inget av för kw orkade inte troja hehe nått vare iaf så ikväll får jag hitta på något annat roligt istället:) Har inte bloggat mycket senaste dagarna. Men det beror på att jag inte gjorde något speciellt, bara suttit hemma framför datorn. Känns så tråkigt att blogga då. Men ny vecka nya möjligheter :D
Ska fixa till min spotifyanvändare igen. Var hos mormor igår på middag sen loggade jag in på min användare på maddes dator och då jag farit hem trodde hon jag lagt till mina listor på hennes användare så hon raderade dem alla.
Så nu jobbar jag på att bygga upp dem igen. Hade rätt så mycket låtar i dem ;) Men men.. ska fixa det nu peace<3

Inte så bra bild men kommer sakna er!<3



RUBRIKER ÄR KONSTIGA

Hej bloggisen, Kom hem för typ 40 minuter sedan efter att ha varit och käkat hos min mormor. Vi fick riktigt god mat framdukat på bordet och jag kan inte säga något annat än att jag blev mätt!;) *stavningen*
Träffade lite roligt folk och hade det trevligt.
Nu sitter jag och spelar cs med kalle och kw, Börjar känna mig som en riktig CSnörd nu alltså.. :$

Daloz ft. Durlind - Minnen


WHERE ARE YOU JUCKIE

Hej bloggen! vaknade kring 1 då mika ringde och väckte mig, hon ringde en miljard gånger innan jag slutligen vaknade hehe :)
vi pratade på till typ 2 sen gick jag upp och tog mig något i magen. Nu sitter jag och ska spela cs med kw & kalleQ kommer bli nice! kommer äga dem stenhårt som vanligt;)
Idag vet jag inte vad som händer ska på middag sen kanske mika kommer och om hoon inte kommer kanske jockie kommer och lana. Vore riktigt roligt faktiskt. Vi som hade så kul förra gången ;) Hehe

Skriver på ett tag puyss<<3

FRIDAY NIGHT yEyE

Hej bloggen
idag är det fredag och jag vaknade kring 3 och insåg att jag försovit mig en stund eheh, missade mitt polisförhör för 3dje gången hehe;)
Idag blir det att hitta på något kanske vara med nån ikväll,
Ska och träna om en liten stund, Äntligen innebandy på G men vi hörs puss :D

CS FÖR FULLA MUGGAR

Hej bloggen, pAngar hs med jockie, kalleq och kw :D väntar på att mika ska komma hem från biffgymmet så hon kan spela cs med oss!;)
Idag var jag på skolan, gjorde inte så mycket. Var med djärv och ferre på balder och flumma runt sen drog vi in till stan vid 11 och softade där tills 12 då tog jag och älsklingsjockie bussen till bureå och besökte Bureskolan. Där blev det livat men vi fick oss hem, nu ska jag skjuta fett mycket hs med grabbarna pusssss :D

GOD NATT GOTT FOLK

Klockan är alltså 19.13 och jag ska sova! ;$ dygnade inatt så jag börjar bli lite trött, saknar min säng puss<3

GARVAR SÅ JAG HÅLLER PÅ DÖ

Hej bloggen!:) Ska gå och duscha nu efter en natt med blandade känslor :P Gick och la mig kring halv 3 men kunde inte sova sen somnade jockie så jag gick till datorn och tänkte att jag håller mig vaken och inte sover nått sen gör jag en himla tidig kväll istället, Har ju gått och lagt mig kring 7-8 på morgonen i snart 2 veckor och vaknat kring middagen så nu är det på tiden att vända tillbaka dygnet! Blir skolan nu slutar 2 sen springer jag ner på stan och möter jockie sen blir köpa en ny datamus för min har lagt av, slet sönder kabeln så klicken funkar knappt. måste typ slå på den för att den ska "trycka" :) Sen då jag kommer hem blir det nog cs en stund sen sova! Vi hörs KANSKE efter skolan, beroende på hur pigg jag är. puss! :D

 


Blademasterz - One Blade


GIRL I LET YOU KNOW HOW I FEEL

hEj bLoGgEn :)
Vaknade vid 2 av att mikajävel ringde 36000 gånger och jockie lika så! Men men pallrade mig upp och gjorde nå käk till mig och mami medans mina småsysken slet i mina ben och ville leka. Skulle inte hända att jag leker med dem då jag är nyvaken?:P fan värre än ett träningspass på elitnivå! ;)
Idag vet jag inte vad som händer, mika kanske ska komma men får se hure blir är inte helt kry ännu;/ Sen kommer min "snälla" syster och hennes kompis sent ikväll så blir att träffa dem med, Fast nu blire dunka musik och nöta cs PÖZZZZ :D

SÖNDAG OCH SLÖ SOM VANLIGT

Hej bloggen! Idag är det Söndag och jag vaknade kring 16.30 :o inte bra! Men som tur är så är vi lediga imorgon:)
Har bara suttit vid datorn och lekt lite i photoshop, har lovat elin att fixa en header till henne. Får se hur det kommer gå. Första gången jag gör en seriös header. Jockies räknas inte för den är ful ;$ hehe Men ska nog gå bra till slut=)
Ikväll blir det dator dator och ännu mera dator, orkar inte göra nånting då jag är så här sliten och slö (A)

Haha en nytagen bild på mig?..eller? ;)


CHACHA BLOGGEN

hej bloggen!
nu sitter jag brevi en illaluktande jävla jockie.. ursch för han alltså.. fiifan,
vi väntar på croffe ska komma sen ska vi se hockeyn sen kommer bli kung aik vinner som vanligt
Skellefteå vinner med 4-3 idag :D men vi hörs sen, ingen lust att blogga nu alltså.. :/ puzz

JAG ÄR MED JOCKIE HIHI

hej bloggen nu LAAAAANAAAAAR jag med jockie och vi har spelat lite cs, ikväll har vi varit med croffe och hängt ute och inne lite här och där :$
Hihehe men alltså jag har inte ens lite bloggsug nu så jag skiter i detta vi hörs sen puss<3

FREDAGSMYS

Hej bloggen har just vaknat typ, eller vaknade kvart i fyra nånting och satt mig vid datorn för jockiebabe ringde och bad mig komma dit:D nu sitter jag och spelar lite cs med kalleq, jockie, haxxad osv :)

Dagens planer vet jag inte riktigt hur dem ser ut, men jag ska iaf ta det lugnt med tanke på att jag inte är helt frisk ännu.. Men jockie ska förhoppningsvis ta hit sin dator så vi kan mysa med varandra hela natten och kvällen :$ Det kan bli riktigt nice!

Vi hörs puss

PROPPMÄTT VILL JAG LOVA

Kan lova er alla där ute att jag Robin "lopin" Jansson är tjockt jävla mätt nu alltså! Kyckling.. mumsfillibabba;DD
Nu ska jag upp och och se Rögle BK - Skellefteå AIK ; )  2-4 ikväll fan va nice =DDD Vi hör sen då hockeyn är slut, kyss<3

NU SKA JAG..

laga mat med min mamma så jag skriver då jag ätit :D Kyckling och ris mums!;)

GOD MORGON/EFTER LUNCH

God morgon allihopa:) vaknade för en halvtimme sedan ungefär, mamma slet upp mig då och tyckte klockan var mycket hehe (A) Sen som i vanlig ordning så blev det datorn direkt med jockie som oxå ligger hemma och är en sjukis:] Stackarn säger jag bara,<3
Idag ser planerna ut såhär: Dator -> Dator -> Middag -> Dator -> Hockey -> Dator -> Sova :$
datanörd idag jag vet;)
Skrev inte alls mycket igår på bloggen men hade endå väldigt bra statistik! Love you all :*

jockie är nice<3


OSKAR "CROFFE" KARLSSON(L)

Finner inga ord gubben min, fyfan vad du är söt! :'*

HAR HELT GLÖMT BORT

Att blogga idag!:O Jag ber om ursäkt bloggen inte meningen :$ Har nämligen varit helt inne i att mixtra i photoshop och lekt med jockies bloggdesign och fixat lite med headers osv. sry:) Men nu är jag tillbaka.
Idag har jag inte gjort alls mycket vaknade vid halv 3 och då satte jag mig vid datorn och försökta få tag på jockie men han vägrar som vanligt svara.. näe skojja han brukar vara duktig på svara men han sov så jag fattar att han inte svarade precis då jag ringde;D Skulle igentligen ha varit på polisförhör idag klockan 1, men jag är fan inte kry ännu. känns precis som det gjorde förra onsdan typ :( Måste kolla upp det snart,
Vill inte veta hur mycket jag missat i skolan heller :$ kommer nog inte sluta bra detta.. hehe
Sen har jag inte gjort mycket, Linus och Elin kom förbi en sväng och sa hej, sknat honom ju så det var bra!:)

Nu ska jag gå upp och fråga vad det är min söta mamma ropar om hela tiden, vi hörs sen puss:)

Haha en snabb och fin bild, min typ 3 bild i photoshop :$


JAG ÄR DUKTIG!

God natt bloggen måste jag tyvär säga. måste sova en stund iaf.. jag är fan inte kry :( måste uppsöka vårdcentralen snart troja;/ Inatt har jag haft natthumor på högsta grad med jockie! Har gjort en ny blogg åt honom och fixat lite med designen. Vad tycker ni? Kommentera! www.jockiemarklund.blogg.se (inte klar!) puss

JOCKIE MARKLUND

Jockie snacka inte skit om turkar, en dag kanske du blir en?.. ;)

MISS U:)


DJ Earworm - United State of Pop 2009

Jag bjuder på denna sköna låt;D Tog den från tjejen-som-tror-hon-är-långs blogg:D (www.abckarin.blogg.se)


GENEXXA GX 1000

Har varit och köpt nytt ljud till rummet!  Kan säga att det blev mäktigt ljud!;) Ett bra köp tycker jag trots att det sved för mitt bankkort!;D Kommer att komma till användning. Så nu ska jag låten basen pumpa hela dagen fan va nice!

Jag kan bjuda på en bild


^^ I LIKE!

Nu väntar jag på nå gott att äta, hoppas mamma är duktigt på laga mat today:D Sen vet jag inte vad som händer ska sitta vid datorn hela kvällen tror jag. Cs med jockie och kalleQ är ju det roligaste man kan göra, right?;)
Nä men jag skriver om ett tag puss!

GOD MORGON BLOGGEN!

God morgon eller ska jag säga god lunch? Hehe whatever vaknade för ett tag sedan av att jag har ca 35 missade samtal och 22 sms;O mikape som skulle vara min väckarklocka men jag vägrade tydligen att vakna hehe ;$ Somnade kring halv 6 kanske, Hade fan panik imorse. Kunde knappt andas och kändes som min hals svällde igen hela tiden:( Men jag lyckades somna och vaknade för ett tag sedan så jag lever! :D Blev en tekopp det första jag gjorde (A) Älskar te! Nu ska jag spela cs med Jockie & KalleQ så håll er uppdaterade ;) puss

Ungefär så här känner jag mig nu! :'/


NU SKA JAG...

Sova! Är väldigt trött och jävla förkyld ännu. hoppas på må bättre imorgon sov gott kära bloggläsare! Skriver då jag vaknar ;* PEACE


HAHAHAHAH

Jockie: Öjj croffe!
Croffe: (tystnaten är stor)
Jockie: Om du målar dig sjäv vit borde du bli frodo, För visst fan har du hår på fötterna?

KIHLGREN, HAXXAD, LOPIN & RANDOM garvade järnet!

EYEBROWN!<3

NY DESIGN

Nu har oggeliciouz varit i farten igen och fixat ny design ! Vad tycker ni ? HAHA ;)

DUNK DUNK WAZZUP

Hej bloggen
Sitter och dunkar en jävla massa musik och planerar helgen med jockie!<3 Han är oxå en sjukling haha:P Spyr cheezballs, cola, godis och nässpräjj ;$ ursch...
Idag händer typ inget. Se en jävla massa film och hosta vidare tills jag dör typ:( Orkar inte vara sjuk.
Väntar på att croffe ska komma hit och kolla mitt nya dataplace!;) Sen gör han mig nog sällskap ett tag iaf hoppas jag:) Saknar ju min lilla chokladbror(L) Nu ska jag pumapa music så det står härliga till puss!


NYVAKEN MED EN TEKOPP

Hej bloggen!
Jag vaknade kring 12 då mikaPEH ringde och väckte mig hehe;P Slet mig ur sängen för typ en halvtimma sedan och gick raka vägen upp till köket och startade en kanna med te och gjorde ostmackor! MUMS ;D Idag ska jag nog bara ta det jävligt lugnt och hoppas på bli frisk så snart som möjligt:) suger att sitta hemma själv och nörda dator.

Har just fått hem photoshop igen så nu blir det nöta! puss
MIN DROG UNDER MINA SJUKDAGAR :')

NÄE NU SÄGER JAG..

God Natt bloggen! Klockan är 05:21 och jag är sjuuk så måste försöka sova en stund iaf. Puss

RSS 2.0