CHALLZ HEEER

alltid fränt att avsluta med ett z ! (H)
INFO OM LOPPAN:
Jag har alltid sett lopin som en liten busig pajk, men nu har han växt till sig. RIKTIGT GROV ÄR HAN! han tar 130 i bänk, hans mage går inte ens att sätta ord på.. Här får ni en tjuvtitt:

mmmh yummie, riktigt het va?
och det bästa är: HAN ÄR SNYGG, SEXIG OCH SINGEL!!
så bara att satsa!

HÄr är även en bild på robin, dock när han var en pojke på 12 höstar här:

SNYYYGGG!
syftar såklart på fisken? HUR SNYGG ÄR DEN INTE?
Nae, skojjar, är såklart robins bränna jag pratar om.
Robin har en fin brun bränna, han kallar han själv neger men allstå va..?
NEJminsann, robin är fin som han är! Och han kallar sej själv även mullig, men hey whatta heck, bara mer att älska!;)
SÅ det här är eran drömpajk, kvinnor där ute, mellan 30 och 40 år. Riktig vara ska det vara! Inga små-fjortisar här inte, så försök inte !

nej nu vet jag inte längre vad jag snackar om, HEHE
NU SKA JAG(CHALLE) LÄSA MIN BLOGG OCH SE VAD LOPIN SKRIVIT DÄR!
nivet..? www.chaaalllleeeee.blogg.se
wohOO, SMELL U LATER !=d

justja, lopins önskemål var att jag skulle lägga ut en bild på mig själv..

HAHAHA lite hemlig ska man väl vara=O
så inge kax, kolla bara naglarna ! som ska vara RIKTIGA, inga fejk-naglar här inte, det går inte hem i robins armar!



DET VAR ALLT FÖR MIG =d ^^

CHACHA DATAPLACET HER

Hej bloggen!
Jag har fått mycket klagomål om att jag inte updaterar bloggen så mycket. Kan jag förstå för jag skriver verkligen sällan och då jag väl skriver är det bara massa skit:( Men som jag tidigare sagt så beror det på att jag har haft datorn i sängen och jag tyckte inte att det var najs:(
Men i dag har jag och Didde snickrat, spikat och surat och fått mitt databord på plats i väggen:D
Men nu fixar ogge med min design och jag väntar på mamma ska komma hem med käk från max. vi hörs på ett tag puss! :*

ÄNTLIGEN ;]


LIINUX HEEER

(Uttala med lite krilleboii dialekt!!!)

chacha liinux her sitter hemma  hos lopinboiii för krökar lite med min 2.25as cider så gott taggar till 100 ikväll shiiit lixom!!:D  vi har precis gjort oss iordning sminket bara lyser lixom asså de är fett soft här! Ni som inte är lite kända och snygga synd för er lixom (hehe) vi har nyss pratat med brudarna vi ska möta upop dom utanför klubben hoppas på en toppen kväll vi ska ta mycket bilder och vi kommer dela med oss all glädje till er kära bloggläsare ni är så söta puss fan vad vi älskar er CHACHA!



Sweetest ass in the world - Alex c ft Y


KICK - Fest Hos Mig! (Alltså här hos lopin!) ;)


VI MÅSTE KILA NU SVARTTAXIN KOMMER PUSSSEN! (K) CHACHA

SAKNAR AXEL & AXEL!

Ni är ju bara för söta! ;)








GOD NATT BLOGGEN!

Kände att jag var tvungen skriva ett inlägg innnan jag stänger av datorn för natten!:)
Har inte bloggat idag eller bra alls på sista tiden. Men jag måste faktikst skylla på att det är för jag inte har något databord och jag har tangentbordet och musen i sängen. Skitjobbigt att skriva osv. Jag LOVAR att min updatering och mitt innehåll i inläggen kommer bli bättre. Även mer bilder kommer det att komma.
Har en design som ogge håller på jobba med. Men även han har mycket plugg i skolan ibland så inte alltid han har tid;( så fort han har tid ska den bli klar! längtar!
Ikväll har jag varit med Kw och Jockie, men jocke drog hem vid 8 och då var jag med kw, elin och maja tills gluggen stängde. Träffade Hanna en snabbis oxå så vi pratade lite sen for jag hem! bara slappat här i sängen nu och tänkte skriva detta inlägg sen sova:)

Torsdag imorgon och jag har skola i vanlig ordning. Slutar halv 3 typ och har 3 timmar lunch, om någon trevlig läsare där ute går på Balder så kan ni ju höra av er om ni vill hålla mig sällskap hahha!:P
Hockey imorgon med. Det får vi inte glömma  Frölunda - Skellefteå Blir nog en spännande och bra match! Frölunda kämpar för hålla sig kvar på slutspelsplatsen samtidigt som Skellefteå vill ta sig uppåt så man får en extra hemmamatch i slutspelet! Svårt att chansa resultat med måste säga... 2-3 och Skellefteå vinner! ;)

Det var allt för mig denna Onsdags/Torsdags natt! Puss


SOVMORGON ÄR ALLTID SKÖNT!

Hej  bloggen!
Inatt sovde LinusDAHLGREEEN hos mig;] vi myste i sängne och somnade vid 12 typ;) Jag hade sovmorgon imorse och börjar 12 typ:) skönt! Linus for vid 7 haha! Då låg jag och sussade såå skönt mohaha :D
Idag har jag 2 lektioner. Matte sen Datakunskap haha =P
Skriver då jag kommit tilll datakunskapen bussen går på 10 min måste dra puss!


ÄR MED LINUS OCH ELIN!

Hej bloggen:) Nu är jag med elin och linus. Vi softar i mitt rum och väntar på hockeyn ska börja. Återstår 3 minuter:) vi har varit och feta oss på burebaren. Blev ett skrov:} men nu börjar hocken vi hörs puss!

DATASALEN MED ALLE!

Hej snyggbloggen!
Sitter i datasalen med Alle och softar lixom! yeah. näe vi klickar runt på internet som surfar hårt! Ska göra nån skituppgift på Skellefteå Kommuns hemsida men he bli inge av! Fattar inte ett skit så.. ://
Nu ropar alle att det är rast vi hörs peace<3

ALLE OCH POPPE SPELAR PINGIS!

Hej bloggen! Som vanligt så spelar Alle & Poppeliciouz pingis! Vi har just haft matte och nu väntar vi på att svenskan ska börja:-D duktiga killar?;)ingen aning om vad vi ska göra men något lär det väll bli som vanligt :) aJa ska släpa med mig dem här kines pingpongarna till lektion vi hörs:)!

KÄNSLAN AV ATT VARA SJUK SUGER!

Hej bloggen! Idag har jag varit på skolan. Lika tråkig och slö dag som vanligt! Orkar inte längre...tyvär. Slutade halv tre och då tog jag 15.10bussen hem till Kära Bureå:)gick till lunkan direkt då jag hoppade av bussen och somnade typ direkt. Mår inte bra, frusen och trött. Har ingen aptit heller. Inte ens lite sugen på mat.. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu! Har inte råd med att vara borta från skolan mer. Ska ligga och ta det lugnt ikväll så jag blir kry igen. Ska skalla kudde nu och vänta på nå mat:) jag försöker skriva lite senare. Om jag inte somnat. Puss! Btw! Ni är usla på kommentera. Mycket roligare att blogga om man får mer kommentarer! Behöver inte stå något märkvärdigt!:) pusshej

NU DRAR JAG MOT BUSSEN!

God morgon bloggen!
Nu ska jag blåsa håret sen drar jag till bussen! Vi hörs sen <3


THE DAY THE EARTH STOOD STILL

Hej bloggen!
Kom hem för lite mindre än en timma sedan. Har varit och sett Snabba Cash med Didrik, Ludde, Ogge och felix:)
Filmen var faktiskt riktigt bra! spännande och grym;D Men slutet var lite konstigt. Bara att vänta tills nästa kommer!:D
Nu sitter jag i köket och fikar nå mackor sen ska jag slänga mig i soffan och fortsätta se The day the earth stood still! Var typ bra:)
Imorgon är det skola...inte kul, men sånt som måste göras! Har börjat sköta mig nu och ska fortsätta med det tills jag hoppar av BF och går ut på praktik! Annars blire inga snabba cash här hos mig inte!;) Näe nog snacka om det. Nu ska jag fika klart sen se film! skriver imorgon puss!
Btw bilderna från i helgen kommer imorgon sitter inte vid min dator och orkar inte leta fram mobilkabeln nu så ni får klara er tills imorgon. Hejs!:)

SLUT PÅ HELGEN

Hej bloggen!
Har inte skrivit något ihelgen. Det är faktiskt för att Linux och Lisa har sovit här hela helgen så har inte haft tid till att skriva. Då vi väl har varit vid en dator så var lisa snabbare än mig och snattade den. Men nu är jag iaf tillbaka :)
Idag vaknade jag vid 1 och linus var borta. Han hade dragit till Elin. Är jag förvånad? svar nej!;p Så jag och Lisa var själva ett tag tills hon for hem vid 3 :) Sen efter det gjorde jag inte alls mycket tog det lugnt sen käkade jag. Nu sitter jag här och ska just dra och möta didde sen ska vi se bio!:) Vi ska se Snabba Cash tror den är jävligt bra!
Den börjar 19.00 och jag ska hinna möta didde och köpa nå tjaffs så ska göra mig klar nu sen drar jag!
Skriver mer om helgen och slänger in nå bilder då jag kommer hem! Vi hörs snyggisar puss!


GOD NATT GOTT FOLK!

Nu ska jag sova:) Hade inte tänkt skriva detta inlägg. Men var tvungen. Puss gonatt!

2-0 SKELLEFTEÅ AIK!

Hej bloggen!
Fan va nice! Skellefteå vann med 2-0 mot Brynäs och det satt rätt så skönt!;) Har degat i soffan framför hockeyn hela kvällen och bråkat med min bror i vanlig ordning. Vad har ni själv gjort ikväll?
Nu ska jag springa till Lunkan en snabbis sen hem och sova är slö och trött;$
Imorgon är det Fredag och jag ska troligtvis vara med Lisa. Kommer bli kul skulle jag chansa:) Hon som är så trevlig och snäll;) haha..

Näe nu drar jag mig ut en snabbis hörs imorgon babes! Puss sov gott:)


PÅ VÄG HEM FRÅN STAN!

Hej bloggen:) nu sitter jag i bil på väg hem från stan efter att ha varit och köpt nya byxor:) blev två par jeans! Kan lova att det kommer bli nice! Slippa chris jävla mjukisar på 6 xl ;o SKÖNT:$ ska hem och äta nu, vi får höras efter maten Puss!

LINUS100 ÄR FRÄN

Hej bloggen!
Sitter här i min ensamhet på mitt rum och snackar med linus100 på msn. Linus är gullig.. Jag saknar honom... :( .Vaknade kring halv 11 tiden idag och var trött. Men kan ju inte sova bort hela dagen så jag tvingade mig upp och sen gjort jag nå lunch som satt fint i magen;)
Dagen ser ut såhär: Jag ska till stan med 14.35 bussen och möta upp min lotsaspappa som ska få betala nå kläder som jag behöver. Efter jag gjort det så ska jag möta upp min kära Didrik och han ska göra oss sällskap hoppas jag sen far vi till bure och umgås. Fast han ska nog på gymmet som alltid haha:) Sen ikvällk ska jag se hockey:D
Skellefteå AIK - Brynäs
Skellefteå vinner med 3-1

Nu ska jag ringa ett samtal sen göra mig klar för stan, jag bloggar mer senare då jag är i stan. puss!

Linus dahlgren & Joacim Norström


Linus Rautio<3


WHO IS KNOCKING AT MY DOOR

Hej bloggen!
Varit på skolan idag som ni märkte, jag och Mia hade kul och nördade bloggar på datakunskapen hehe:P
Slutade 14.15 idag, skönt jag vet! Då klockan slagit kvart över två så drog jag och alle på JC och skulle kolla några byxor till mig men eftersom det är dyrt som f*n där så kunde jag inte köpa några. Hade bara 500 med mig. Så jag inhandlade 2 stycken fina t-shirtar! En röd och en grå.
Nu i eftermiddag så blir det inte så speciellt mycket. Ska plugga lite sen hoppas jag att Didrik ringer och vill vara med mig:) Annars så gör jag inte så himla mycket. Sitter och lyssna på några gamla låtar som väcker shyssta minnen!:D Ska fixa lite saker nu så jag avrundar detta inlägg här och nu! puss

Bjuder på en bild oxå! Har lovat Karin att lägga upp mer bilder så...Here you go :)


MIA OCH LOPIN PÅ MATTEN!

Chacha mia her:-d sitter och nördar på matten med lilla lopin ! -.-' sen har vi datakunskap... Sen slutar vi. Nu får lopin skriva lite med ! <3 Självklart ska jag fortsätta skriva!:)hej igen måste bara få avbryta... Det är robin hood jag vill ha och janssons frestelse ! ;D HAHAHA. Nu kommer han igen. Och kolla in min blogg. Www.pappersflygplanet.blogg.se . AJa ingen bryr sig mia sluta göra reklam i min blogg ba för jag är känd:$ asså Shit lixom! Näe skojja det där var faktiskt bögigt;-) mia: Då passar ju det dig utmärkt :$! Hon är inte snäll den där mia Hehe. Men du Kära läsare som läser detta nu, nu ska jag och mia jobba så det ryker ;-) vi hörs på datakunskapen puss!:)

SITTER I BILEN PÅVÄG HEM

Hej bloggen:) jag sitter i bilen och blogga från min mobil på väg hem från stan:) har varit och kollar lite saker på ica maxi med jens och hans kompis, nu ska jag hem och äta sen kanske vara med didrik fårse vad som händer:) men jag skriver sen puss!<3

HEJSAN annaida skriver!=D

Hejsan igen, nu äre jag som smygtittat in på robin blog:]
aja, sitter ialla fall hemma och är sjuk:/
orkar inte skriva..:]kika in på min blogg!=D
PAECEE
/ ai


:):):):):):) lopin är gulli!=O

BECK MED DIDRIK

Hej! Vaknade idag vid 1 och var pigg:P inte gjort så mycket idag. bara slappat, didde kom hit vid 7 och vi har chillat och sett Beck! :D alltid liika kul då jag är med han, Nu ska jag sova. PUSS

HOS ELIN OCH IRMA

Hej bloggen! Nu sitter jag och Linus hemma hos Elin och tar det lugnt. Dem softar i sängen medans jag gör internet osäkert höh!(A) Vi ska nog ut och hitta på något bus senare eller kanske bara ta det lugnt och se på film:) får se vad som händer.
Ska nog övertala Irma att lära mig piano. Bruden är ju helt sjuk på piano. Kan spela alla bra låtar:$ finns bara en sak att säga..PROFFS:) hehe

Men jag och Linus ska nog dra hem och äta något nu sen snacka med hans mamma sen sover han hos mig inatt:$$ vi får höras sen puss! ;>
FRÅN INATT:D


LOPIN OCH LINUS HER

chacha allihopa vad händer? själv ligger jag och linus i sängen och vaknade för typ en timma sen!
Igår var vi med Jocke, Elin, Lisa & Madde:) Men girlsen for hem vid 11 och då drog vi till jocke och softade med varandra. Efter ett tag kom Albin, Olivia, Susanna och Josefin. Dem partade ett tag med oss sen drog dem vid 2=) fast Linus ringde dit dante och hans kompis så kom dem och jocke ringde dit Mathilda och hazzan :DD Blev feetttt nice kväll med mycket skratt ;) nu ska jag och linus käka sen dra och styra upp en brud till han som ringt hela morgon ;$ bjuder på en picture
VI ÄR FAN COOLA! ;))))

HEJ BLOGGEN!

hejhej bloggen! Nu sitter jag i köket och tar det lugnat. Ska snart hoppa in i en dusch innan jag ska slå mig ner i soffan och känna mig nerslagen framför Hockeyn:) Skellefteå tar emot Södertälje klockan 16.00, Matchen  kommer sluta 4-2 till Skellefteå.
Jag har inte skrivit på typ 2 eller 3 dagar. I onsdags så somnade jag kring 8-tiden så jag hann inte skriva något då för jag hade fullt upp efter maten. Torsdagen spenderades i stan med Chris, Andreas & John:) Efter jag varit med dem for jag och träffade linus och "sov" i stan med nåra. Blev inte ens lite sömn faktiskt. For tills kolan och gjorde mitt bästa iaf hehe:p Kom hem igår (fredag) vid halv två tiden. Jocke följde med för se mitt nya rum som han tydligen inte hade sett. Han drog hem vid halv tre. Tog 5 sekunder sen sov jag. Vaknade 6-7 imorså något och sen dess har jag varit vaken :) Nu vet ni vad jag gjort under tiden jag varit borta från bloggen. Jag ber om ursäkt och ska hålla er updaterade så gott det går och lite till! :D

Nu ropar duschen sen hockey. Puss!


SLÖ DAG

Tjaa!;> Ligger och softar i sängen nu med en jävla massa dunkmusik och försöker bli pigg=) Så jävla trött på dagarna efter skolan. Fattar inte varför men måste börja gå och lägga mig efter middan typ;s Haha menmen,
Idag har jag iaf varit på skolan som vanligt, träffade inte Camilla idag heller så ännu går jag skola hehe:PP
Linus kom till skolan och käkade lunch så jag gjorde honom sällskap och lunchade med han. Efter det så chillade vi bara onormalt mycket på Balder. Då klockan tickade sig fram till halv tre något så drog vi på stan och träffade folk. Men Linus for på polisförhör vid 3 så raggade upp Smuts, ezzet, Terum och massa andra. Sen blev det bussen hem vid 16.15. Har så himla ont i huvvet så ska upp och knapra nå piller nu sen äta något, Vi får höras sen, PUSS

Ezzet & Terum seriösa på balder någon gång i höstas!:)


DET VAR INTE IGÅR!

Hejhej bloggen:) Har inte bloggat på typ 3-4 dagar nått, Har inte haft internet här hemma +har inte orkat, bara legat i sängen efter skolan!=/
Iaf så ska jag klä mig nu och fixa lite sen drar jag till bussen. Skriver då jag kommer hem! puss:)

som ni såg har annaida varit i farten:( inte ok=$


HEJSAN Annaida gästbloggar=D

Heij, det är annaida som ni kanske märker...:)Robins internet är ttrasiigt fan:(</3
Så jag rädda han lixom:]
Sitter fan och trycker ett äpple nu innan träningen,dom kommer och hämtar
upp mig kl7, så jag måste packa osv,det får bli ett snabbt inlägg tyvär..

Jag tycker MIN TUFFA VÄN ROBIN,ska komma och hälsa på här i boliden snart igen!:):):)
HIHIIH, hade tänkt vara taskig..men idag är jag snäll...(A)

ROBIN ÄR TOK BRA FAKTIS!!!(L)
MEN  RÄDD FÖR SKRÄCK FILMER:O
Iknow you love me babe

Nu måste jag verkligen dra PEAACE



HHIIHIHI lagt ner mycket  jobb!

BYE BYE JOHNNY

Alltså idag orkar jag inte blogga något. Jag återkommer imorgon efter skolan är så jävla trött, somnade 6 imorse (U) peace

SOV GOTT SÖTISAR

Tänkte inte skriva detta inlägg. Men tittade på min statistik som jag inte vågat kolla på länge. Märkte att den var ganska så bra! :') Så var tvungen skriva detta gonatt-inlägget :) Jag älskar er alla! Puss

Haha!, satt och lekte i photoshop lite;$


BLIR TOKIG

Hej! alltså jag blir galen snart, Jag vaknade 3 halv 4 nått och skulle skriva ett inlägg...MEN, jävla blogg.se funkar ju aldrig för mig så därför jag har jätte dåligt updatering. Men håll ut ska fixa det : )

Idag har jag iaf inte gjort mycket. Vaknat > duschat > sett hockey & spamma chatten på apberget haha!;P
Men jag funderar på att dra till lunkan nu iaf och kolla om han kommit hem från Norsjö ännu:) Han och Hani for och skulle köpa en bas eller något:P
Men dem borde vara på väg hem nu så jag ska ta på mig jackan och mina skor sen traska över dit:) Vi hörs senare, bloggar hos honom. PUSS
Why so serious?


HOS LUNKAN ;~D

Chacha!
sitter hor lunkan och fryser, vi har just varit på statoil och inhandlat nå gosaker ;) Nu ska vi se film och softa haha ;D Fast har ju lovat annaida och filippa att logga in på msn så ska väll ta och göra det fniss:)

Lunkan sitter och fantiserar om tjocka kvinnor i string;$


♥ 

MUSIC IS MY DRUG

Hej sötnosar:) Har typ just kommit hem från stan. Idag var det iaf möte så har gjort bort det nu:)
Vaknade vid 11 för tyrone stod och bankade på rutan och skrek att jag skulle öppna dörren, var ju bara att gå upp och öppna. FYFAN vad kallt säger jag bara:( Tog bussen halv 1 till stan och for på skolan sen hem och nu fryser jag som tusan. Blir gömma mig under täcket för kylan och lyssna på nå musik så jag blir varm;) Vi hörs senare snyggingar!;) puss

Jag och ludde softa på nyårs!;)

PRISON BREAK -> SOVA -> MÖTE

God natt bloggen. Aik vann 3-2 hade lite fel men det var nära ;) ska se prison break nu en stund sen sova tidigt:] puss bloggläsare:)
Söt annaida;)


HOCKEY

Hej bloggen:) förlåt för dålig updatering idag, men blogg.se har inte funkat för mig. Vet inte om det var så för alla eller bara för mig. Men nu funkar det iaf och tänkte berätta vad jag gjort idag:)

Steg upp vid 11, Helt sjukt att jag var uppe så tidigt har inte vaknade före 4 en dag på lovet typ;S  Hade ju möte på skolan klockan 1 så jag och min lossasfarsa drog dit och sen fick vi veta att mötet var imorgon klockan 1, Fan va surt. Stigit upp så tidigt i onödan. Aja whatever vi sprang på stan i seriöst 30- i 2 timmar och det var KALLT. ska ALDRIG mer gå på stan seriöst jag hatar stan. Men måste dit imorgon och köpa lite saker, Jag kommer ta kort och lägga ut på det som följer med hem. Har faktiskt lovat Karin det;] haha;P

Nu ska jag upp och se hockeyn. Skellefteå AIK - Rögle.
Skellefteå vinner med 4-1 jag känner det på mig. Men vi hörs sen puss!


EFTERLYST!

HAR DU SOMNAT LUNKAN? SVARA! <3


PRISON BREAK PÅ G!

Hej igen bloggen, Nu äre prison break på g! Har gjort mackor och oboy kan det bli bättre? knappast:)
Jag har varit hos lunkan ikväll/natt och sett lost och umgåtts helt enkelt. Det var kul, med tanke på att det var någon dag sedan vi var med varandra. Inte likt oss (A) Fast har ju bott i sängen och sett prison break så det kanske är mitt fel;S Aja imorgon är det möte på skolan klockan 1 eller 3 minns inte:) Så kommer nog inte hinna skriva något inlägg innan det=) Skriver så fort jag kommer hem, Nu ropar Scofield och gänget peace!(L)

Lite sent för en dagens låt, Men här får ni gårdagens låt. kalla det vad ni vill:)


MOT LUNKAN

tänkte bara tvärskriva ett inlägg innan jag hoppas in i duschen för att sen fara till lunkan och softa;) Skriver typ aldrig längre, och då jag skriver är det typ bara, "Hej jag ska dra peace hejdå" ;// Måste fixa till detta! Nånting som är roligare att läsa osv:) Men jag lovar att jag fixar det senare. Nu måste jag skynda mig genom duschen. Puss:) Mobilen är med (mp)

Lunkan             &               lopin
ANNAIDAÄRSÖT

SOV GOTT BLOGGEN

Hej allihopa:) Nu tänkte jag hoppa i sängen och se prison break som vanligt. Fy bubblan vad jag älskar den serien, har tankat hem alla säsonger så jag ska nörda det tills det är över! Är snart i mitten av säsong 2 :) Diggar scofield stenhårt, så jävla smart snubbe!:) Aja ska smsa med folk och nörda nu. puss!<3

amen heeej :) Nu äre annaIda som bloggar;*

hejsaaan, sitter nu och skriveer på världensbästaRobins blogg som ni ser :)
Tänkte bara berätta viklen härlig kille han är;* Men han är lite smårädd för
skräckfilmer:$..han hoppaR till och vågar inte titta då det händer nå gal1 :]
Men nu ska jag inte bara snacka skiiit,..=D men nu är det ju så här att jag tycker
robin ska komma och hälsa på i boliiden, får väl se hur det blir med deeT :)
pusss på superkillen;*
åh lilleN i knowYloveMe

Nu ska jag intasängen och skriva till pojken själv!:)
Ni må hadeeee puss

ROBINS ANNAIDA ;*
Peaceee<3

F*N JAG HAR FÖRSOVIT MIG

Hej! Just vaknat typ, INTE bra jag skulle vakna 11 för jag skulle åka med mig lossaspappa in till stan för lämna några byxor till pappa. Men eftersom jag nyss vaknade så sket det sig:/ Kommer nog inte få byta byxorna fu*k =/ Måste vilket som upp till stan imorgon en sväng och kolla in nå nya kläder. Börjar bli less på dem jag har hehe ;$

Idag så skulle jag ha haft hittat på något kul, less på att bara sitta och häcka hemma på mitt rum. Det suger fan hårt!=P Ska nog ringa croffe sötis hEhE:) Näe nu fimpar jag bloggskrivandet ett tag ska dunka musiiik peace;*

K'naan - Take A Minute



HATAR SPELEN PÅ MSN

Alltså seriöst jag ska döda den som uppfann jävla röjj-flaggor och vad dem nu heter! Jennifer tror att hon är bra bara för hon vann i alla :( Men det är inte sant! Jag är mästare!;D

Emmy har varit dum och lagt ut en bild på det jag skrev till gaybloggen :( hehe men det var hon som tvingade mig :$

nu ska jag mobba dem gärnet på msn och lyssna på musik. KOMMENTERA MER SÖTNOSAR! Älskar att se allas kommentarer! puss :*
En randombild som tyrone tog för några nätter sedan:)

HON VAR EN DRAMADROTTNING

Tja snyggingar;) Jag ligger och nördar msn med massa olika underbara personer:) Har just käkat och det satt fan hur bra som helst, Jonte fittar sig och vill inte hitta på något nu så jag har inga planer eller något dylikt. Får väll se hur kvällen slutar. Nått kul blir det nog;)

Btw, Ogge håller på fixa ny design igen. denna var lite tråkig:]
Sen klagade karin över att jag inte lägger in nå kort, Det beror på att jag inte har så många bilder på mig. Tycker inte om att ta kort hehe;$ men ska börja ta mer kort jag lovar! :)
Galen snubbe som hänger med croffe =$

BAD UPDATE

Ojojoj! har helt glömt bort att blogga! Inte skrivit sedan nyårs såg jag:$ Men har bytt rum och har inte fått mitt nya databord ännu så har datorn i sängen typ=P Så jag har inte tänkt på att blogga. Men ska inte hända igen babes ;)

Nu ligger jag iaf och dunkar musik så det står härliga till. Lyssna på Prendel & DanyH fan va bra dem är! :D Idag har jag inga speciella planer vad jag vet så om någon vill hittta på något skriv ett sms eller ring!:)

Ska lyssna på musik och nörda msn nu vi hörs senare puss!





NYÅRSAFTON

Hej bloggen:) nyårsafton igår och det blev väll inte direkt någon jättekväll. Inte efter planerna om man säger så. Men tack till alla roliga personer som var me endå=) Var med jocke och lunkan inatt till nån gång imorse sen somna jag här hos tyrone och nu ska jag hem och äta något, duscha som fasiken och sen MÅSTE JAG FIXA MITT RUM! blir att flytta hem igen tror jag.. ;)
Idag ska jag inte göra alls så mycket ganska slut efter gårdagen hehe..Ska nog se film och ba slappa. Fast om jocke får lägenheten idag ska jag hjälpahonom att flytta :) Men jag skriver mer sen!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA ! LOVE U :)


RSS 2.0