TONIGHT BABY

Ikväll blir det grillkväll hos min kusin med grabbarna! nu taggar vi
Over and Out

GAMMAL SKÖN LÅT

BYZ ft EMILUSH - LÅT MIG SE DIG GUNGA


KYCKLINGSALLAD

Sitter hos tyrone och trycker en kycklingsallad som vi just var och inhandlade!:) MUMS!
söt lillebror<3

GADDAD IGEN

5 Stjärnor för mina syskon:)


SNART BLIRE...

Att dra på MAX med tyrone och käka nattmat! :D


RUBRIKER SUG

sitter och försöker lägga in nå musik på den nya telefonen jag har fixat, har typ inga nummer kvar så skriv erat nummer i en kommentar ifall ni orkar heh :)

Idag ska jag iaf vara med lunkan tror jag. vaknade 5 så hela dagen har sprungit iväg:/ Vi ska nog se film eller kanske ta en fisketur, fårsedu det blir med det:) Har inte börjat blogga "seriöst" igen utan bara skriver lite då och då för skojjskull men vem vet kanske börjar om snart igen:)
miss u linus:)

JAG GÅR OCH FISKA OOOHOHO

Ska dra och fiska med lunkan, bilder kommer ikv kanske puss:)

STRANDEN NÄSTA

vaknade för ett tag sedan och insåg att det var kanonväder så jag och jimmy bestämde oss för att väcka tyrone och dra med han till danielsten för att bada och steka;-D låter inte helt fel:) ska möta upp jimmy utanför tyrone om 20 min så måste göra mig klar för att dra. skriver senare då jag kommer hem, puss :)
Bild från förra sommarn!

BOMBERAKATTO

Nu ska jag dra till matte och softa med han och hans flickvän :) blev inte stadsfesten ikväll heller för jag har vart i skelleftehamn hela kvällen. Men det var kul det med:) vi hörs sen =)

LOVE THE WAY IT HURTS


FRIDAY NIGHT BABY

Har just vaknat så jag vet inte om jag hinner till stadsfesten idag. Har fan inga renar kläder eller något :$ men vi får se vad kvällen bjuder då. Kan hända att jag drar dit iaf :) men måste rusa för hinna fixa nå saker puss!


ÄRE FEST ELLER?

Stadsfesten imorgon, blir att checka läget! :)


Eminem feat Rihanna - Love the way Lie


OUT OF HERE

Nu drar jag ut och kollar läget på city, mobilen är med (mp)DUM DABI DOM

Vaknade klockan 16.30 idag, inte okej haha! Sitter och spelar FARKLE på facebook, har blivit beroende av det skitspelet :( jag är värdelös oxå.. hah
Idag ska jag ta det lugnt kolla om någon är sugen på hitta på något :)
nybilden! hah


CUZ I GOT YAH

Idag är jag en slö pojke. dagen efter är ingen hit! så jag kommer inte orka skriva något idag blir att se One tree hill hela kvällen sen sova. Det känns lite tråkigt med tanke på det fina vädret :/ puss

REMEMBER ME

tja bloggisen! Sitter och såftar med en coke och röd pollypåse och lirar cs med nå dudes :D 
har inte skrivit på bloggen på år och dar känns det som, fast kan iofs bero på att jag inte har skrivit på år och dar haha skitkul ;DD

Idag har jag inte gjort ett skit. Hämtat hem min dator sen har jag deppat till det tråkiga vädret :/ imorgon ska det tydligen bli vaarmt! det gillas:)
Sliten natt i stan med olofk ;-D actionface på båda?

RSS 2.0