STUREBACKE

sitter hemma hos papi och nördar i soffan medans jag väntar på någon slags middag hehe. Senare ska jag följa min lillebror på hans fotbollsträning. Kommer bli trevligt att se lillpajken sparka lite boll :) Ikväll kommer jocke och hämtar upp mig så ska vi dra ut och ta det lugnt. Blir nog kvar här några dagar till. Vi hörs senare. finns på mobilen!


Tack för säsongen Skellefteå AIK!

VISSA KALLAR MIG FÖR HAN

nervös nervös nervös och ännu mera nervös! Denna kväll kommer avgöra hur mitt liv slutar. Det finns bara ett ord som gäller nu och det är VINST.
Blir att dra mig till lunkan och se matchen med han och jocke, och det brukar bli himla trevligt faktiskt =)
annars så sög min skoldag! kom till skolan lite sent och för veta att vi inte har några lektioner. Jag vände på klackarna och gled hem med bussen till kära bure där jag nu dunkar en massa musik i väntan på denna klocka ska få lite fart;)


19.08

kom hem för drygt 30 minuter sedan och har just käkat. Nu sitter jag och surfar lite på facebookvågorna samt luras av aftonbladets överdrivna rubriker. Har vart med thai hela dagen och kludda lite på min arm, ska tillbaka nästa vecka och fortsätta :-) ikv blir det nog film tills John blund hälsar på och tar mig till en skönare värld.


SKJUT EN SNUT

Jag finner inga jävla ord! Är så fruktansvärt lack för att vi inte lyckades vinna trots det stora övertaget matchen igenom. Nu får vi för f*n se till att vinna nästa match på torsdag och lyckas kriga till en vinst på hemmaplan. Då kan den sista bli väldigt spännande! Men tyvärr så ser det väldigt mörkt ut med 3-1 i matcher i baken..
Ska iaf lägga mig i sängen och sörja som en vet inte vad...Imorgon är det skola till klockan 11 då drar jag och thai och tatuerar mig ännu mera! sweet


SKELLEFTEÅ AIK - FÄRJESTAD (:P)

Har just ätit middag och lunkanboy ringde precis och fågade ifall jag skulle komma och se hockeyn hos honom. Självklart tackar jag ja! Blir att fixa till sig sen dra dit för att om vi tar poäng så blir det fest! HEJA AIK!


POWERNAP

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Jag är så sjukt trött så därför bestämde jag mig för att ta en powernap!


ENGELSKA..

Sitter på engelskan och ska leta fram en artist att redovisa om. Det får nog bli Eminem eftersom jag känner att jag ser mig själv i honom lite. Jag började rappa som liten och nu är jag stor som eifeltornet! I mina yngre dagar missbrukade jag droger en hel del och gled runt på massa olika klubbar. Nej inget stämmer..men jag ska iaf forska lite om honom eftersom jag tycker att han är grymt bra och har en ganska intressant bakgrund!

klicka på bilden så får du en skön eminemlista till spotify


IT'S MOVIETIME

Kvällen bjuder på film! Får bli "Training Day"

OPERATION MUBLERING

Vart så less på mitt rum så jag bestämde mig för att mublera om.

SHEJNHACK~~

God morgon gott folk, vaknade lite tidigare av att jocke var hyperpigg och störd i huvudet. Nu är det tyvärr söndag och det betyder att det är slutlanat och skola imorgon. Himla tråkigt faktiskt, men ikväll så ska jag och jockeboi spela innebandy och bringa så vi får ladda upp inför det med massa cs!


WELCOME TO JAMROCK


WEZTIC

Jag och jocke har bestämt oss för att slå ihop våra kloka huvuden och skapa en blogg tillsammans. Adressen kommer dumpas i ett inlägg här på min blogg inom kort så fort vi fått i ordning på den nya!
Ikväll har vi bara tagit det lugnt för övrigt. Återkommer gott folk!


I'M ALIVE!

håller på fixa lite med designen som ni kan se.

Nu är det många som tjatat om att jag ska börja skriva igen så jag ger det hela ett försök till! Men jag ska bara försöka styra designen så det känns lite trevligare! Nu lagar jocke käk som vi ska äta på ett tag i väntan på att första finalmatchen ska dra igång. Ikväll vinner vi Skellefteå !!

RSS 2.0