UPPE FÖRE TUPPEN

Vaknade helt seriöst 6 imorse?! Trots att jag ställt väckaren på 9? Vad är felet på mig alltså..Satt mig iaf ute i solen och käkade frukost innan jag stötte på jocke på facebook. Han bad mig komma förbi honom och sola så jag gjorde det. Utanför räven möttes jag av en jocke, Han bjöd på en iskall öl och en hel del snackande. Trevligt värre! Dem hade tydligen vart vaken hela natten så dem slocknade efter inte allt för länge och därför sitter jag nu här hemma och väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan dra iväg och jobba ett tag :-) Ikv blir det nog stan och checka läget!


21.59

kom hem för en stund sedan och nu väntar sängen på mig. måste upp kring halv 10 imorgon för jag ska och arbeta lite kring 10 :-)


VILKET VÄDER

gammal bild!


MOOD GORNING

Vaknade strax efter tio idag vilket var typ skönt. Har vaknat mellan 4 och 7 på eftermiddan typ hela sommarlovet. Men nu verkar det som jag vänt tillbaka dygnet lite iaf :-) Jag ska nog in till stan och checka läget på stadsfesten som börjar idag. Man kanske hittar nått nice eller för första gången i mitt liv vågar prova någon karusell hah! hörs senare bitches


MELLONY

Ligger i soffan hos lunkan och tar det sjuukt lugnt haha. Vi har ganska precis käkat och nu ska vi fixa skjuts till stan för lunkan måste tydligen på Ica Maxi och köpa hårfärg! här ska färgas. Han villl ha samma färg på skallen som hans kära lopin!! ;-)  Annars så kan jag faktiskt säga att idag har det blivit mer inlägg än på hela det senaste halvåret. Fråga mig inte varför men blev bara taggad efter att sett hur många unika besökare jag hade igår trots att jag inte skrivit något alls. Helt sjuk! keep it up ;-)
hahaha lunkan styr egobild..


17.35

MIDDAG STÅR PÅ SCHEMAT, tjingeling

13.11

Just kommit hem från en fisketur med matte. Vilket jäkla kanonväder det är ute, grymt skönt att fiska nu! Nu väntar jag på ett samtal sen ska jag bege mig iväg några timmar och jobba. Ikväll vet jag inte vad som händer?..


TIDIG MORGON

Imorse steg jag uppp tjugo över 6 vilket måste vara någon form av rekord för mig under ett sommarlov! Måste säga att det var väldigt härligt. Gjorde mig en sweet frukost sen läste jag en skvallertidning på altanen! tjockt nice. Idag blir det städa, sola & senare jobba förhoppningsvis :-)


SLEEPMODE ACTIVATED

eftersom natten blev sömnlös så kryper jag till kojs nu! natti


MIDSOMMAR

Ha en bra midsommar allihopa!! :-)

DAGENS LÅT


1ST PLACE

Jag och hempa pangade just hem en turneringsvinst! HOW SWEET? hempa♥


FRIDAY NIGHT BABY

Tjobax, käkade just grillat och kan lova att det gled ner bra i magen! Ikv blir det fest tydligen så ska börja röra mig mot bussen strax.


NAW CELINA

Celina målade en fin bild på msn :$


K'NAAN

sitter och fryser om mina fossingar och kom tänka på att jag kanske skulle ta och skriva ett inlägg här på tråkbloggen. Börjar ju som vara ett tag sen sist hehe! Har iaf haft sommarlov ett tag eller ska man vara petig så har jag haft det i 2 månader :$ Dem första dagarna på det riktiga lovet har iaf bestått av massa party med jockie och en massa trevligt folk. Imorgon väntas nog en hel del party igen men sen blir det lugnt för pengar är något jag inte har i sommar. Inget sommarjobb betyder att jag kommer leva ett tråkigt liv kommande 2 månaderna :/ Men nu ska jag fortsätta spela cs (sämst liv jag vet) haha!
dagens outfit?? haha..


NANANAN

sitter hos jocke och spelar farkle i hopp om att kamma in nå cash, men det ser mörkt ut! Ikväll blir det troligtvis att ta det lugnt. Trots att det är fest i lägenheten bredvid med massa kompis.. Kanske blir en runda basket ikv eller så :-) skulle bara visa att jag lever!


RSS 2.0