TISDAG

Vaknade kring 12-tiden vilket var himla skönt! just nu sitter jag och letar någon shysst tatuering som ska göras :-)


00.29

Efter en knasig men rätt trevlig helg så är jag back in this shit people :-) Vaknade kring 1 idag och drog mig mot min kära storebror Tyrone där jag spenderat stora delar av dagen och kvällen. Jag kom hem för ca 30 minuter sedan. Vi har sett Green Street Hooligans och bara haft det allmänt trevligt ;-) Imorgon väntas en skön sovmorgon och senare släpa mig in till stan och träffa lite folk.


ASDF

sitter hos robbin i örviken och väntar på jävla skjuts hem, håller på hungra ihjäl bokstavligen! kommer bli en sen middag..Men linux ska komma till mig ikv och stanna tills imorgon så det blir bättre senare :-)


03.08

orkar inte att poppe håller mig vaken så här länge, god natt kära folk!

SKOLA♥

Sitter på skolan nu och chillar med boisen, har saknat dem hehe.. Slutar på en timme typ och då ska jag möta upp poppe sen glida ner på stan och steka lite tills våra vänner kommer. Blir grilla och ta en kall hos poppe sen, SWEET :-)


13.22

Det blev en till dag hemma av någon konstig anledning. Vaknade kring 11-tiden av att mamma skickade något knasigt sms. Chillade lite i sängen och levde livet innan jag steg upp och gjorde lunch. Nu sitter jag här och vet inte alls vad jag ska göra, alla är ju i skolan medans jag släpar mina fötter mellan datorn, sängen och köket :/ inte alls ok!

 


ONSDAG

Dagen spenderades som sagt på stan med Alle, var trevligt. Dock var det värdelöst väder och inte en krona på kortet. Men det ska göras om! När jag kom hem blev det laga middag åt familjen. Ska nog ta och se uppföljaren till filmen jag såg igårkväll! Får höras imorgon people


11.58

vaknade kring halv 11 och då hoppade jag in i duschen och sen käkade jag lunch :) ska börja göra mig klar strax för att gå till bussen. Ska in till stan och möta alle, har inte vart med han på skitlänge! Får se när jag kommer hem men jag skriver mer då ;)


HÄRLIGT!

Oscar Möller blev idag klar för Skellefteå AIK kommande säsong!!

20.28

Sitter och kastar en massa tärningar i farkle och spelar bort massa cash. Vaknade klockan 12 ungefär och har slöat sedan dess! Planerna för kvällen ser ut ungefär så här dusch -> film -> sova :thumbup:


JIPPIE


Nu på morgonen har vi haft nationella i engelska. Det S-Ö-G!

SOMMAR!

Shit, dagens väder måste vara det bästa hittils i år! sjukt så skönt. Märkte ganska snabbt att jackan jag hade på mig då jag gick till bussen inte alls skulle sitta på nå länge. Måste klippa mig OMG så jag kan fimpa den äckliga mössan jag har haha..
Ikväll blir det att se hockeyn. Hoppas sverige förlorar så vi slipper möta Ryssland i kvartsfinal


RSS 2.0