15.23

Chillar hos jocke, på ett tag ska vi dra och gymma sen får vi se vad kvällen bjuder på!16.32

Just sett finalen av tv-pucken nu ska jag fortsätta nörda Prison Break  och ikväll blir det innebandy, hörs!


TIDIG KVÄLL

Precis som rubriken säger så ska jag göra en tidig kväll igen. Vi hörs imorgon!!


DAGENS LÅT


14.57

Kom precis hem från skolan och det jag möts av är massa barn i huset. Barnvakt ett tag och efter middagen ännu mera barnvakt.. jag bokstavligen hatar att vara det :) är så jääkla trött idag alltså så det får bli en powernap strax och en tidig kväll på det

Ellen för typ 2 år sedan


23.42

Just kommit hem från en kväll med grabbarna i stan. Vi såg Jägarna 2 och chillade lite på stan innan det. Filmen var helt okej tycker jag. Sög bara att det var flera flera år sedan jag såg 1an.. men men! Ska dra mig till sängen nu direkt så jag får mig upp imorgon.


@SCHOOL

Sitter och fular mig med Simonbabe på lektion nu. Vi har snart klickat igenom hela gaddad.se i hopp om att hitta något fint att göra, simpan har ju bokat tid i bureå;) ska fiska lite på facebook nu vi hörs då jag kommer hem!
SÅ JÄKLA FRÄNA!!!

09.22

WIHO försovde mig och blev precis väckt. Jag som hade lovat Simon att inte missa en enda lektion denna vecka? Aja får väl se det som att det inte gick så himla bra.. Anyway så har jag precis duschat och väntar nu på bussen som går kl 10. Efter skolan idag blir det hem direkt sen in på banken och styra ett legg och beställa ett nytt bankkort som lär behövas. Aja ska måla lite hörs senare under dagen!


SÖNDAG.....KILL ME

Just kommit hem från innebandyn och på vägen hem så fastnade jag med jocke och räven. Vi stod och babblade på ett bra tag innan jag traskade vidare hem. Har precis dragit i mig nå kvällsmat och nu ropar duschen och sängen. Måndag imorgon betyder skolaaaaaaaaaa, over and out!


DESIGN

Någon sweet person som kan styra ny design åt mig??

12.48

Ska försöka ta tag i bloggandet, kände att jag blev lite sugen haha.
Idag vaknade jag kring 11 och var hur pigg som helst. måste ju vart första gången jag är så tidigt uppe en söndag heh, fast kan bero på att jag somnade före 12. Efter fredagens äventyr så blev det en skön hemmakväll med massa filmer igår? Ikväll drar äntligen innebandyn igång igen, har aldrig vart så taggad som jag är nu!! =D


RSS 2.0